Bufon je nepravdeno isključen? (VIDEO)

Autor:

Pojavio se snimak sa meča Real Madrid - Juventus koji pokazuje da je sudija Majkl Oliver pogrešio. Ili, možda, i nije...

0
A- A A+

Još se nisu slegle strasti posle revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid - Juventus (1:3) i prolaska "kraljeva" posle drame, pojedini smatraju i velike greške engleskog sudije Majkla Olivera.

O tome da li je bio penal za Real u sudijskoj nadoknadi, koji je realizovao Kristijano Ronaldo i odveo Madriđane u polufinale, pričaće se još dugo, ali sada je u fokusu drugi detalj iz burne završnice revanša na stadionu "Santjago Berbaneu".

A to je detalj kada je Majkl Oliver pokazao crveni karton Bufonu.

Kada je pokazao na belu tačku, posle starta Benatije nad Vaskezom, igrači Juventusa okružili su Olivera, svašta su mu govorili, a on je odlučio da isključi Bufona.

Moguće je da je Đanluiđi Bufon preterao ili više vređao Olivera od drugih, ali je činjenica da se engleski arbitar odlučio na najoštriju sankciju (posle penala) samo prema Bufonu i to nakon što je dobio udarac sa leđa.

Na najnovijem snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da sudiju Olivera nije udario ili ćušnuo Bufon, već Daglas Kosta.

Pod uslovom da je Oliver posegnuo za crvenim kartonom "samo" zbog udarca onda je pogrešio. Kosta se izvukao, a cenu je platio Bufon.

POGLEDAJTE

Sve vijesti