"Razorili smo ih", slike Sirije iz svemira FOTO

Autor:

Posle jučerašnjih fotografija iz Homsa, danas objavljene i satelitske slike štete koju je bombardovanje zapadnih saveznika izazvalo na drugom cilju u Siriji.Amerikanci, Francuzi i Britanci gađali su ciljeve za koje tvrde da su u vezi sa hemijskim oružjem koje je navodno upotrebljeno u napadu na grad Duma i koji je neposredan povod za celu akciju.

Danas objavljeni satelitski snimci prikazuju potpuno uništen Barzah istraživački centar u blizini Damaska.

 Evo i juče objavljenih fotografija:Dok Sirijci i Rusi tvrde da je od više od 100 bačenih krstarećih raketa, presretnuta i oborena čak 71, sa Zapada iz dana u dan stižu fotografije sa potvrdama da su gađani ciljevi pogođeni.

I predsednik SAD Donald Tramp ponosno je izjavio "Mission accomplished" (misija završena), kao što i iz Britanije i Francuske kažu da je u pitanju bila savršena akcija u kojoj su izbegnute ljudske žrtve.

Amerikanci su objavili i fotografije izvođenja same akcije:Sa druge strane, u Siriji danas slave i kažu da su pobedili...

Stotine Sirijaca na trgu Omajad u centru Damaska slave svoju vojsku koja je, tvrde, uspela da se suprotstavi zajedničkom vazdušnom napadu Zapada koji je bez presedana.

Britanci u panici: OSVETA Putina?! (FOTO)


Okupljeni Sirijci mašu državnim zastavama, puca vatromet, uzvikuje se "Alah, Sirija i samo Bašar".

Da li vam sve ovo deluje poznato?

Sve vijesti