Savo Milošević postao glumac! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Gledali smo pozorišni debi potpredsednika FSS, pogledajte i vi!

0
A- A A+

Bivši reprezentativac i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević debitovao je na daskama koje život znače, u predstavi Monike Romić "Otkačene".

U pitanju je komedija u stilu televizijskog sitkoma, sa elementima mjuzikla i vodvilja, i prati zgode i nezgode porodice Jovanović koja samo želi da živi kao sav normalan svet. Dve otkačene sestre, kćerka jedne od njih, blesava komšinica i mama koja "nikako nije baba" žive u istom stanu, planiraju žurku, "bistre" stare i nove ljubavi...

Miloševiću je poverena uloga plastičnog hirurga, bivšeg muža glavne junakinje, koji "osam dana nosi iste stvari jer je ona zaključala zajednički plakar", i obećava njenoj majci da će joj besplatno zatezati lice "sve dok joj se uši ne budu spojile na potiljku", pogledajte!

Izvor: MONDO, Bojana Zimonjić Jelisavac

Komad po tekstu Slavice Ljujić, u režiji Monike Romić, bavi se "tipičnim ženskim" problemima, ljubavlju, porodicom i prijateljstvom. Osim Miloševića, u predstavi igraju Romićeva i Ljujićeva, Boris Milivojević, Danica Radulović, Jovana Mladenović...

Milošević je delovao kao da ima malu tremu, ali je ipak bez greške izgovorio svoj tekst, a njegove scene praćene su aplauzima.

Ovako izgleda svađa sa Savom...

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

...a ovako ples!

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Na premijeri su bili Marija Kilibarda, Maja Mandžuka, Niggor, Vanja Bulić, Jelena i Žika iz Zane čija je muzika korišćena u predstavi... A evo i aplauza koji je dobio Savo!

Sve vijesti