U Crnoj Gori uspiješ, pa ti kažu da si idiot

Autor:

Mima Karadžić o projektu koji je "stopiran" i Crnogorcima koji uspješne ljude smatraju "idiotima".

U Crnoj Gori uspiješ, pa ti kažu da si idiot Foto: Mondo/Stefan Stojanović Milutin Mima Karadžić

Glumac i reditelj Mima Karadžić pričao je za srpsku štampu o projektu koji je pažljivo planirao, ali koji ipak neće realizovati.

U pitanju je serija "Biser Bojane", po istoimenom filmu Milana Karadžića koji je naišao na lijepe reakcije publike i kritike.

"Dugo smo najavljivali, a ne sjećam se da je neku seriju publika jedva čekala kao tu, pogotovo posle filma koji ih je 'kupio'. Radi se o tome da grad Ulcinj, nažalost, nije uspio da izdvoji sredstva za takav projekat," rekao je on za list "Alo".

"Obje strane nadaju se da će do saradnje doći, i da ćemo kroz neko vrijeme uspjeti da nastavimo veoma lijepu priču o svim ljepotama Ade Bojane i onoga što to mjesto pruža. Opet, ponavljam, na obostranu žalost, do toga sada nije došlo," rekao je on.

Karadžić je komentarisao i činjenicu da mu u Beogradu na pijaci "prilaze i govore Mima kralju", a da u Crnoj Gori nailazi na pomiješane reakcije.

"Postoje Crnogorci koji me poštuju, i oni koji misle da sam idiot. U Crnoj Gori doživite izrazitu ljubav, ali i ono što je suprotno ljubavi bude izraženije nego bilo gdje drugde. Mislim da je pitanje vaspitanja, mentaliteta, ali i načina na koji se u Crnoj Gori gleda na stvari. Ne postoji pametan Crnogorac koji je napravio nešto novo, vrijedno divljenja i uspio da se izdigne iznad šablona, a da pet od deset Crnogoraca neće reći za njega da je idiot," rekao je on.

Podsjetite se filma!

Izvor: YouTube/ArtVista

Pogledajte i MONDO TV sa lijepom glumicom Vanjom Nenadić!

Izvor: MONDO

Tagovi:
Sve vijesti