Berane: Pronađen heroin, osumnjičeni lišen slobode

Autor:

Beranska policija uhapsila je juče R.A. (31) iz tog grada, saopšteno je iz Uprave policije.

"Beranska policija je 12. aprila oko 11 časova izvršila pretres kuće koju koristi R.A i tom prilokim pronašla i oduzela četiri pvc zamotuljka sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine 24,1 gram, jedan manji pvc zamotuljak u kojem su se nalazile dvije tablete buprinofila, digitalnu vagu za precizno mjerenje, 1.700 eura, i određenu količinu nakita kao i mušku jaknu crne boje marke ''ALN''", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su o događaju obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su izašli na lice mjesta.

"Pronađena droga, za koju se sumnja da je bila namijenjena tzv. uličnoj prodaji, biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja. Ostali predmeti koji su oduzeti prilikom pretresa biće predmet provjere u smislu da li potiču iz nekog krivičnog djela. O događju je obaviješten državni tužilac u Všem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se R.A. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", piše u saopštenju Uprave policije.

Tagovi:
Sve vijesti