Građani da glasaju za suštinske promjene

Autor:

Predsjednički kandidat, Marko Milačić, pozvao je građane da na izborima 15. aprila glasaju za suštinske promjene, koje se ne tiču samo posledica i površine.

0
A- A A+
Marko Milačić, Prava Crna Gora Foto: MONDO/Jovana Delać

  On je kazao da su Crnoj Gori potrebne suštinske promjene, a ne kozmetičke.

“Zato želim da pozovem građane ove države da pokrenemo suštinske promjene, a ne samo površinske, da se ne bavimo samo posledicama, vać uzrocima. To je obaveza dugoročnih i mudrih državnih politika”, naveo je Milačić u saopštenju.

Prema njegovim riječima, bez zalaganja za velika pitanja, preispitivanja odluka koje su riješene na “manipulatorski način”, Crna Gora se neće vratiti sebi i volji većine.

“Već će nastaviti smjerom koji joj je zacrtan na drugim adresama, van naših granica”, dodao je Milačić.

Kao dva najveća problema Crne Gore, Milačić je naveo ekonomsku okupaciju koja je povezana sa tri decenije nesmjenjivom vlašću i okupaciju duhovnosti što se ogleda u stvaranju alternativnih institucija – crkve, jezika, proganjanju pisma.

On je još jednom pozvao građane, a naročito Srbe, da glasaju za suštinske promjene.

“Za promjene za koje se zalažem, koje se ne tiču samo posledica i površine, već, uporedo, i onih tema koje se sistematski guraju pod tepih, a tiču se najdubljih potreba u oblasti duhovnosti i istinskog bića ove zemlje”, kazao je Milačić.

Tagovi:
Sve vijesti