Projektima valorizovati turističke vrijednosti

Autor:

Ulcinj se pažljivo priprema za predstojeću turističku sezonu, saopštio je predsjednik Crne Gore Filip Vujanović i dodao da je uvjeren da će promovisani projekti valorizovati velike turističke vrijednosti tog grada.

Projektima valorizovati turističke vrijednosti Foto: MONDO/Anto Baković

Raduje me da će jedan svjetski brend, kakav je konzorcijuma Karisma, već od ove godine promovisati ono što je bogata turistička ponuda Ulcinja“, rekao Vujanović, koji je prisustvovao svečanoj sjednici ulcinjske Skupštine Opštine, povodom obilježavanja Dana Opštine.

Karisma Hotels & Resorts je dugoročni zakupac zemljišta i objekata kompanije Ulcinjska rivijera, koji planira da realizuje projekat Holiday Village na Velikoj plaži, nakon koje će posjetiocima na raspolaganju biti 257 soba, bazeni i restorani.

Vujanović je građanima Ulcinja, odbornicima, predsjedniku Skupštine Opštine i predsjedniku Opštine čestitao praznik i dodao da poštuje sve što je učinjeno, uz uvjerenje da će projekti koji su promovisani ostvariti svrhu i valorizovati velike vrijednosti turizma.

Vidim da se veoma pažljivo priprema ova turistička sezona i očekujem da će bogatstvo Ulcinja dobiti svoju vrijednost za sve njegove građane“, kazao je Vujanović.

On je dodao da je Dan Opštine praznik koji najavljuje novu vrijednost Ulcinja.