"Ludi" Irac napao pun autobus boraca! (VIDEO)

Autor:

Konoru Mekgregoru prijeti zabrana ulaska u Sjedinjene američke države i višestruke tužbe.

"Ludi" Irac napao pun autobus boraca! (VIDEO) Foto: Promo / EA Sports

MMA borac iz Irske Konor Mekgregor (29) je optužen za trostruki napad i uništavanje i povrede imovine i fizičkih lica, nakon što je u četvrtak zajedno sa svojom svitom napao autobus pun drugih boraca "rivala".

Incident se dogodio u Bruklinu nakon UFC konferencije za medije pred borbu u Barklejs centru u Bruklinu u subotu. Konor i njegova ekipa su ušli na sporedni ulaz, a kik bokser se bacio u divljački napad kada je bacio rampu na prozor autobus, razbio staklo i povrijedio ljude unutra.

Jedan od povrijeđenih je borac lake kategorije Majkl Čisa, koji je zadobio posjekotine po licu i zbog toga neće moći da učestvuje u borbi u subotu, javlja "New York Post", dok je Rej Borg takođe morao da otkaže borbu zbog "višestruke abrazije rožnjače".

Mekgregorov nasilnički ispad je snimljen od strane prolaznika, gdje se vidi kako u više navrata "oblijeće" i baca predmete na autobus koji je u pokretu.

Kako je Mekgregor izgubio od Mejvedera

Smatra se da je razlog Irčevog bijesa Kabib Nurmagomedov, od kojeg je trebalo da izgubi titulu u subotu. S obzirom na to da Mekgregor nije američki državljanin, postoji mogućnost da će dobiti zabranu ulaska u zemlju ukoliko bude osuđen.

Konorov potez je osuđen jedan od najgorih incidenata u UFC istoriji.

Pogledajte kako je izgledao Mekgregorov napad iz oba ugla:

Izvor: YouTube/TMZSports

Izvor: YouTube/TMZSports

Tagovi:
Sve vijesti