Dnevni horoskop za 20. 3. 2018.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 20. 3. 2018.

Dnevni horoskop za 20. 3. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Okrenuti ste timskom radu. Lako sarađujete sa svima. Danas imate višak energije i sjajno se osjećate. Odličan je dan za nove početke na poslu, ali i za promjene u privatnom životu.

Bik

Danas ste saosjećajni i romantični. Posvetite više vremena partneru. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu. Ne morate baš svakom reći svoje mišljenje, zadržite nešto za sebe.

Blizanci

Pokušajte da izbjegnete konfliktne situacije. Možete biti pod tenzijom jer je pritisak na poslu prevelik. Organizujte se malo bolje i biće sve u redu.

Rak

Moguć je pojačan priliv novca. Lako ćete odraditi sve obaveze na poslu i napredak je moguć. Sklapajte nove kontakte, jer preko njih možete dobiti dosta korisnih informacija.  

Lav

Imate dosta samopouzdanja. Potrudite se da se fokusirate na obaveze koje ste već započeli. Iako Vi sigurno možete sve sami, saradnici mogu dati dobar savjet, pa ih bar saslušajte.

Djevica

Jako ste umorni i nije Vam ni do čega. Napeti ste zbog novčane situacije. Mogući su povećani troškovi. Pokušajte da se ne nervirate previše zbog svega.

Vaga

Ako ste rasijani, danas ne morate siliti sebe da radite previše. Uradite sve što možete sami, biće Vam tako lakše. Partner Vas razumije i može Vam dati dobar savjet u vezi sa problemima koji Vas muče.

Škorpija

Sve ide kako treba danas. Konačno ste zadovoljni situacijom na poslu. Ne ulazite u raspravu sa nekom saradnicom. Posle posla bi bilo dobro da se bavite fizičkom aktivnošću.

Strijelac

Danas imate povećanu potrebu za kretanjem, zabavom i putovanjima. Potrudite se da date sebi oduška. Nije baš idealan dan za posao, pa se nemojte preforsirati.

Jarac

Skloni ste flertu i jako ste romantični. Partneru se posvetite, a ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Bitno je da privatni život bar jedan dan postavite kao prioritet.

Vodolija

Ako ste u vezi, ovo će biti jako dobar dan za Vas. Uživaćete u ljubavi. Ako ste slobodni, na putu ćete upoznati neku pričljivu osobu, koja će Vam se dopasti. Pazite se u saobraćaju.

Ribe

Danas se sve dešava jako brzo. Ako ste planirali da uvedete neke novine u posao, sada je pravo vrijeme za to. Non-stop ćete imati neke pozive i ponude, pa iskoristite dobre aspekte za napredak.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti