Telefon testiran i prije nego što se pojavio

Nijedan telefon dosad nije ovako procurio!

0
A- A A+

Huawei P20 Lite, po cijeni koja je, takođe procurila ranije tokom 19. marta, biće najavljen tek 27. marta u Parizu i biće jedan od tri telefona Huawei P20 serije.

Do sada smo vidjeli slike, „hands on“ video klipove, otkrivali dio po dio specifikacija i sad imamo priliku da vidimo i test telefona, čak i prije nego što je najavljen. Huawei je tako postao rekorder što se ovakvih stvari tiče, na radost mnogobrojnih korisnika, koji čekaju ovaj model. Ipak, ovo nije neočekivano, pošto se u Kini i nekim djelovima svijeta već u prodaji nalazi Huawei Nova 3 telefon, koji je ustvari Huawei P20 Lite na drugim tržištima, pa otud i ovaj video test.

Huawei P20 Lite je snimljen u Italiji u lokalnoj prodavnici telefona i čini se da je to - TO! Telefon ima ekran od ivice do ivice, sa dvostrukom kamerom prvi put pozadi za P seriju, isječen dio ekrana u kojem su kamera, senzor i zvučnik, stakleno/metalno kućište, 4 GB RAM, Kirin 659 čipset i FM radio, između ostalih opcija.

Pogledajte video i pratite nas i 27. aprila kad ćemo otkriti sve detalje o ovom telefonu, koji privlači sve više pažnje, što zbog izgleda, što zbog cijene.


Izvor: The Sam Official

Sve vijesti