• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedeljni horoskop od 19. 3. do 25. 3. 2018.

Izvor mondo.rs

Pročitajte nedeljni horoskop od 19. 3. do 25. 3. 2018.

 Nedeljni horoskop od 19. 3. do 25. 3. 2018. Izvor: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Ove nedelje ćete se osećati mnogo poletnije i bolje. Imaćete više energije. Vaš vladar Mars, prelazi u znak Jarca i donosi Vam obilje snage i dobre volje. Bićete uporniji nego inače da ostvarite sve što ste zamislili. Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi ne ulazite u rasprave sa partnerom, jer to neće doneti ništa dobro. Bavite se sportom, to je preporuka.

Bik

Ako ste slobodni, moguća je neka avantura ili nova veza. Imaćete dosta prilika za uživanje u ljubavi. Ako ste zauzeti, budite otvoreni prema partneru, nemojte kriti od njega šta Vas muči. Posao će Vam krenuti nabolje i bićete prilično zadovoljni. Početkom nedelje je moguć stres, ali će već od srede sve biti u redu. Mogući su iznenadni troškovi, pa ne bi trebalo da trošite previše novca.

Blizanci

Jako ste zabrinuti za novčanu situaciju. Organizujte se bolje, ali nemojte nepromišljeno trošiti novac. Možete imati dobru saradnju sa nekim osobama sa kojima ste već sarađivali. Moguće su manje rasprave sa partnerom. Bitno je da svako ima vreme za sebe, da ne gušite jedno drugo. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Izbacite loše navike iz ishrane, sada je pravo vreme za to.

Rak

Ako niste u vezi, imajte u vidu da se u Vaš život može vratiti neka osoba iz prošlosti, ali to nije baš idealna opcija za Vas. Ako ste zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom oko nekih problema koji oboje dugo muče. Razrešite sve što možete. Ne znate kako da se bolje organizujete na poslu, pa ste zato pod stresom. Neke osobe oko Vas se pretvaraju da brinu za Vas, ali razmislite da li su tu samo iz koristi.

Lav

Nemojte zanemariti savete prijatelja. Oni Vam samo žele dobro. Na poslu ćete imati dosta obaveza, a moguća su kašnjenja plate ili neki problemi sa saradnicima. Nemojte se uzbuđivati zbog toga. Ne ulazite u raspravu sa nekom muškom osobom na poslu. Ako niste u vezi, preko posla ili na kraćem putu možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ako ste u vezi, ne dozvolite da Vam obaveze oduzmu previše vremena tako da ne možete da budete posvećeni partneru.

Devica

Od ove nedelje ćete biti prilično napeti, sem ako ne smislite nešto čime ćete se zabaviti. Izlazite više, bavite se sportom ili hobijem, svim onim što mesecima zapostavljate. Ako niste u vezi, možete upoznati neku zanimljivu osobu ove nedelje. Ako jeste, sve će biti u redu. Strastveni ste. Nećete biti baš komunikativni, ali je bitno da ne ulazite u sukobe sa drugima. Gledajte sebe i ne mešajte se previše u tuđi život, ne delite drugima savete.

Pogledajte koje su poznate ličnosti rođene između 19. i 25. marta:

Vaga

Sjajno se osećate. Energični ste i blistate. Svi Vam udeljuju komplimente. Ako ste u vezi, ljubav cveta. Ako niste u vezi, onda ćete sigurno imati veći izbor osoba sa kojima biste mogli da ostvarite vezu. Odlično ćete se osećati tokom cele nedelje. Više vremena provedite van kuće i bavite se nekom fizičkom aktivnošću.

Škorpija

Vaš vladar Mars, ulaskom u znak Jarca, daje Vam dodatnu motivaciju da sredite svoj život. Imaćete više energije i moći ćete da izađete na kraj sa svim obavezama. Moguće je nerazumevanje sa bliskim osobama, ali Vi uradite kako mislite da je najbolje. Posao Vam je na prvom mestu, ne ljubav. Pokušaćete da održite balans u vezi, a ako ste slobodni, preko posla je moguće neko novo poznanstvo. Neki stari prijatelji Vam mogu tražiti uslugu, ali dobro razmislite da li je pametno da im i ovaj put izađete u susret.

Strelac

Od ove nedelje će Vam neke stvari krenuti na bolje, kao recimo ljubavni život. Konačno neće biti više toliko bitan posao. Moguća je i tajna veza, avantura, imaćete više opcija. Ako ste u vezi, poradite na komunikaciji. Energični ste. pozitivni i sve Vam ide od ruke. Osećate se kao da ste konačno nagrađeni za sav dosadašnji trud.

Jarac

Dobro ćete se osećati, imaćete i energije da odradite sve obaveze kako treba. Prilično ste tvrdoglavi i ne popuštate drugima. Na poslu neće sve ići baš idealno, ali budite uporni. Bitno je samo da ništa ne započinjete, nego da završavate poslove kojima ste se već bavili. Odredite prioritete. Što se tiče ljubavi, budite malo popustljiviji prema partneru, pravite kompromis. Ako ste slobodni, tek od vikenda ćete imati potrebu za nežnošću i strašću.

Vodolija

Veoma ste pozitivni i komunikativni. Lako obavljate obaveze koje imate i ništa Vam ne pada teško. Neke stvari koje se tiču dokumentacije mogu biti problem. Sada nije povoljno vreme za potpisivanje bilo čega, pa sve što možete odložite. Priliv novca je očekivan. Što se ljubavi tiče biće sve u redu. Slobodni, skloni ste flertu. Zauzeti, idite na kraći put sa partnerom.

Ribe

Bićete prezadovoljni novčanom situacijom. Sve Vam ide od ruke na poslu. Moguć je napredak. Ne ulazite u rasprave sa prijateljima i ne očekujte nikakvu pomoć od njih. Slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom. Manje pričajte, gledajte da ugađate jedno drugom. Moguć pad energije tokom vikenda.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA