"Kao da su kupili Sančezovog brata blizanca"

Autor:

Jedan od najboljih napadača u istoriji Premijer lige osuo paljbu po najbolje plaćenom fudbaleru Mančester junajteda.

Aleksis Sančez je mogao da sačeka kraj sezone i ode "za dž" iz Arsenala, ali je umesto toga u januaru promenio klub. Mančester junajted je ponudio najviše novca, čak i Henrika Mkhitarjana u razmenu, a "tobdžije" su bez mnogo premišljanja prihvatile tu ponudu.

U Junajtedu su mislili da su prošli odlično i da su zvezdu Premijer lige dobili budzašto, iako je postao najplaćeniji igrač kluba, ali on za sada ne igra sjajno.

Čileanac je postigao tek gol u deset mečeva za novi klub.

Ne samo da se kritikuje njegova forma pred golom, nego i trud na terenu, pa je bio "meta" kolumne koju je napisao sjajni napadač Alan Širer.

"Mančester junajted je kupio Aleksisa Sančeza, a izgleda kao da su doveli njegovog brata blizanca!", oštro je napisao Širer u kolumni za "Koral" koju prenosi "Miror": "Deluje kao mali izgubljeni dečak. Posao svakog trenera je da izvuče najviše od svojih igrača".

Širer je dodao i da je Murinjov tim morao da slavi protiv Sevilje u Ligi šampiona.

"Mančester junajted je znao šta dobija u Murinju, čoveku koji je veoma arogantan i koji donosi trofeje. To nekad neće biti lepo, ali vam donosi trofeje kao prošle sezone. Valja napomenuti da igraju fudbal koji uopšte nije zabavan...", napisao je Širer

Sve vijesti