Glavni odbor Demokrata podržao Bojanića

Autor:

Glavni odbor Demokrata jednoglasno je sinoć dao podršku zajedničkom nestranačkom kandidatu opozicije, Mladenu Bojaniću, kojeg su predložile pojedine opozicione partije.

Pozdravljajući odluku opozicionih političkih subjekata da se ujedine oko jednog nestranačkog kandidata, Demokrate su se, u prisustvu Bojanića, obavezale da će "cijelom infrastrukturom najjače opozicione partije stati iza Bojanića na predstojećim predsjedničkim izborima i staviti mu na raspolaganje sve svoje ljudske i partijske resurse".

"Na ovaj način, Demokrate su dokazale iskrenost i održale riječ predsjednika Bečića da će bezrezervno podržati, kao svog, onog nestranačkog kandidata kojeg predloži parlamentarna opozicija, ne samo deklarativno već na svaki mogući način, stavljajući se potpuno na raspolaganje njegovom izbornom štabu", saopštile su Demokrate.

Mladen Bojanić je, kako su kazali, sada i definitivno jedini kandidat opozicije na predstojećim izborima za predsjednika Crne Gore, "koji ima veliku šansu da pobijedi kandidata DPSa, i tako utre put konačnom slomu režima".

Glavni odbor Demorkata je pozdravio opozicionu pobjedu u Beranama i odličan rezultat i značajan doprinos Demokrata toj pobjedi.

Dogovorili se: Mladen Bojanić zajednički kandidat!

Tagovi:
Sve vijesti