Podržite Ivanu Španović i aplikacijom (FOTO)

Svjetska šampionka u skoku u dalj predstavila je svoju aplikaciju emotikona. Preuzmite je besplatno!

2
A- A A+

Ivana Španović je nedavno postala svjetska šampionka u skoku u dalj u dvorani i mada je moguće da to nema veze sa svjetskom titulom, odmah nakon toga srpska atletičarka predstavila je svoju verziju emotikon aplikacije - IvaMoji.

Ivana Španović zaplakala na tronu (VIDEO)!

Aplikacija je besplatna za Google, odnosno Android korisnike, donosi posebnu tastaturu na kojoj se nalaze stikeri tj. sličice Ivane u različitim izdanjima i raspoloženjima. Za početak, tu su tri besplatne sličice, dok se sve ostale otključavaju kupovinom.

Aplikacija traži dozvolu da pristupi nekim djelovima sistema i koristi stariju verziju Android tastature, na koju ćete morati da se naviknete. Da biste koristili Ivanine emotikone u svim drugim aplikacijama potrebno je da aktivirate IvaMoji tastaturu, koja se integriše u Google sistem nakon instalacije. Nadamo se da će u nekoj od narednih verzija IvaMoji, ipak dobiti neku kvalitetniju i moderniju tastaturu.

Ako ste fanovi Ivane Španović i želite da podijelite radost ili neke druge emocije na način na koji to radi i slavna srpska atletičarka - ovo je prava aplikacija za vas!


Sve vijesti