IGRA PRESTOLA: Svi će umreti, jedan po jedan...

Autor:

Glumci popularne serije su ridali dok su čitali scenario za finale

Nije neobično čuti ili videti dramatičnu smrt nekih od voljenih likova u hit seriji "Igra prestola", ali kako se bliži finale i ostalo je sve manje njih koji su i dalje među živima, omča se izgleda steže oko svih...

Na konferenciji u Jerusalimu u utorak, Frančeska Orsi iz HBO produkcije je rekla nešto što će verovatno uznemiriti svakog fana serije - likovi koji su preživeli do poslednje sezone će umirati "jedan po jedan".

15 stvari koje niste znali o kalisi Deneris Targarjen

"Niko od glumačke ekipe nije pre pročitao scenario, a onda su videli da umiru jedan po jedan. Dok su iščitali sve do kraja, krenule su im suze, a onda je usledio aplauz koji je trajao 15 minuta", rekla je ona.

Evo zašto OBOŽAVAMO Tiriona!

Pored ovog morbidnog, ali u neku ruku očekivanog otkrića, takođe su pričali o planovima za "spin off" serije kada se "Igra prestola" završi. Orsi je rekla da HBO planira "tri, četiri, pet spinofa" kako bi nastavili neverovatan uspeh originalne serije, a to će biti i prvi put da će HBO nastaviti projekat oko priče koja se završila.

Bren i Kralj noći - sve ćemo vam objasniti

Nedavno je takođe buknula vest da se zbog kladionica otkrio kraj osme, finalne sezone "Igre prestola" zbog velike količine uplata na kvotu da će Bren Stark biti na kraju na Gvozdenom prestolu, što je dovelo do toga da kladionice posumnjaju da je neko iz produkcije serije otkrio kraj i zatvore ovu opkladu.

Džaken H'ghar za MONDO

Ovo nije jedini potencijalni spojler osme sezone - ako pažljivo pratite, znate da je pre nekoliko meseci objavljen čitav "scenario" osme sezone, sa sve poslednjom epizodom!

OSMA SEZONA: Spojler do spojlera!

DECA ŠUME I BELI HODAČI: Evo ko je ko

Sve vijesti