Sad će teta Dženi da ti pokaže...

Autor:

Kajli Džener dobija opasnu konkurenciju!

0
A- A A+

Mlađa sestra Kim Kardašijan, Kajli Džener, zgrnula je bogatstvo proizvodeći šminku pod svojim imenom. Njeni proizvodi su veoma popularni, mada joj je Rijana malo "pomrsila konce" kada je lansirala Fenty kolekciju šminke.

Beba koja već ima svoju liniju šminke?!

Sada Kajli, čini se, dobija novu konkurenciju, i to ni manje ni više nego legendarnu Dženifer Lopez!

Sudeći prema komentaru koji je na Instagramu ostavio šminker poznate pevačice Skot Barns, Džej Lo trenutno radi na pravljenju svog bronzera.

Juče je Barns postavio na Instagram fotku Lopezove sa snimanja emisije World of Dance, na kojoj je ona, naravno, našminkana, a jagodice su joj istaknute rumenilom u boji breskve i bronzerom.

Što je starija, sve je vrelija! (VIDEO)

Međutim, veću pažnju od fotografije privukao je komentar - jedan korisnik ove mreže pitao je Barnsa koji bronzer je koristio da tako našminka pevačicu, na šta je ovaj odgovorio: "Koristio sam bronzer koji Džej Lo pravi, i sjajan je! Psssst!".

Kad se njoj "naježe" grudi... (FOTO)

Ovo "psssst" nimalo nije pomoglo jer korisnici društvenih mreža ne da se nisu utišali, već su ubrzo počele spekulacije i pitanja da li je reč samo o bronzeru ili možemo da očekujemo celu kolekciju.

Ukoliko i Dženifer počne da proizvodi kolekciju šminke pod svojim imenom, čini nam se da će biznis Kajli Džener biti ozbiljno ugrožen...

Sve vijesti