Zašto su nam važni prsti Kejt Midlton?

Autor:

Mislili ste da je važno samo ono što oblači i kako se šminka? Prevarili ste se. I njeni prsti su važni, ali govore više o nama nego o vojvotkinji od Kembridža.

"Zašto su svi prsti Kejt Midlton iste dužine?", pitao je "Dejli mejl" uz fotografiju na kojoj vojvotkinja od Kembridža drži tašnu, a njena tri prsta zaista deluju kao da su iste dužine.

Da li je reč o lošoj obradi fotografije ili Kejt zaista ima takve prste - tema je o kojoj se raspravlja čak i na tviteru.

Ali od tih pitanja je važnije ovo:

ZAŠTO JE NEKOME TO, UOPŠTE, BITNO? 

Ta mlada žena je izložena javnosti na pogrešan način. U fokusu su njena frizura, garderoba, nakit, šeširi, umesto onoga što ona radi, govori, kako se ponaša, kako vaspitava svoju decu.

Njeni prsti su samo još jedan primer inspekcije koju mora da podnosi, baš kao i filmske zvezde i pop pevači. Ali, za razliku od njih, kojima popularnost raste i opada u zavisnosti od toga šta snimaju, kraljevska porodica je stalno prisutna u javnosti.

Pročitajte: Ako želite da se ponašate kraljevski...

Kraljica Elizabeta i ostali članovi porodice makar jednom u sedam dana rade nešto što je za opšte dobro. Posećuju bolnice, napuštenu decu, nose humanitarnu pomoć...

Takođe, oni žive u palati koja je u srcu Londona, jednog od najnaseljenijih i turistima najinteresantnijih gradova u svetu.

Njihova imena su udžbenicima istorije, njihovi likovi na novčanicama.

Takođe, u moru mračnih vesti o terorizmu, ratovima, političkim previranjima... čitati o prinčevima i njihovim ženama, je zabavno i opuštajuće.

Još kada su mladi i lepi, kao što ova nova generacija jeste - teško je odoleti naslovu: "Zašto su svi prsti vojvotkinje od Kembridža iste dužine.

Zar ne?

I na kraju - mnogi im zavide. Naročito su ljubomorni na Kejt Midlton i Megan Markl jer su uspele da urade ono o čemu maštaju devojčice širom sveta - da se udaju za princa.

Uspele su, čak i sa tim "čudnim" prstima.

Sve vijesti