Spremite čarobne štapiće! (VIDEO)

Autor:

I pogledajte novi trejler za nastavak hit fantazije!

Svi su bili oduševljeni filmom "Fantastične zveri i gde ih naći", drugi nastavak ćemo videti u novembru ove godine, a upravo je objavljen ceo trejler!

Drugi deo filma nosi naziv "Fantastične zveri: Zločini Grindelvalda" (Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald), a uloge će reprizirati Džoni Dep, Edi Redmejn, Ketrin Voterston i drugi.

U ovom nastavku prvi put ćemo videti Džuda Loua u ulozi Dambldora, Zoi Krevic kao Litu Lestrejndž i mnoge druge likove iz mašte Dž. K. Rouling.

Srbi OBOŽAVAJU Harija, evo i zašto!

"Na kraju prvog dela filma, moćni mračni čarobnjak Gelert Grindelvald je zarobljen od strane MACUSA (Magičnog kongresa Sjedinjenih Američkih Država) uz pomoć Njuta Skamandera. Ali, kao što i zapretio, Grindelvald uspeva da pobegne i nameračio se da okupi pratioce koji neće znati njegovu pravu nameru: da uzdigne čistokrvne čarobanjake da vladaju nad svim bićima koja ne poseduju magiju. Kako bi sprečio da se njegovi planovi ostvare, Albus Dambldor šalje na zadatak svog bivšeg studenta Njuta Skamandera koji pristaje da pomogne, nesvestan opasnosti koje slede. Ljubav i vernost se nalaze pred velikim testom, čak i među naiskrenijim prijateljima i porodicama, u sve više razdeljenem svetu čarobnjaka", navodi "Vorner Bros".

Pogledajte trejler!

Izvor: YouTube/WarnerBros UK

Pogledajte i našu novu filmsku emisiju - MONDOPop!

Tagovi:
Sve vijesti