Podgoričanin uhapšen zbog pokušaja ubistva

Autor:

Podgorička policija uhapsila V.V. (33) zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu D.U.

0
A- A A+Kako je saopšteno, Službe hitne medicinske pomoći obavijestila je sinoć oko 20.30 sati policiju da se kod nalazi D.U. sa povredama iz nasilja.

"Nakon ukazane prve pomoći D.U. je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra. Službenici CB Podgorica su u prostorijama Urgentnog bloka obavili razgovor sa ljekarom koji se nije precizno izjasnio o težini povreda, ali je konstatovao da je D.U. zadobio povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudnog koša dubine 7 – 8 cm, usljed čega je izgubio veću količinu krvi, i da ima više razderotina u predjelu glave", saopštila je Uprava policije.

Policija je dobila djelimični opis napadača muškarca, nakon čega su službenici Interventnog tima Grupe za obezbjeđenje ličnosti i objekata, u dijelu grada Preko Morače, zaustavili i legitimisali V.V. kod kojeg su pronašli nož – britvu sa tragovima krvi, a koju je V.V, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela.

"O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu uviđajne mjere i radnje", naveli su iz policije.

Sumnja se da je V.V. u svom stanu u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog konflikta, oštećenom D.U. nožem nanio jednu ubodnu ranu u predjelu grudnog koša.

Tagovi:
Sve vijesti