Možete da odahnete!

Autor:

Lepa plavuša se ipak ne povlači iz filmske industrije

Kao bomba je odjeknula vest da Kameron Dijaz odustaje od snimanja filmova i da je otišla u ranu penziju, a svi vi koji ste se malo rastužili zbog toga, sada možete da odahnete, jer je sve bila ŠALA!

I to ne Dijazove, već njene prijateljice, glumice Selme Bler, koja je na svom Twitter profilu pokušala da ispravi haos koji je napravila kada je rekla da se Kameron povlači iz filmske industrije, a istina je da samo neko vreme nije snimala ništa...

"NAJNOVIJE VESTI: Ljudi molim vas, šalila sam se u onom intrevjuu. KAMERON DIJAZ NE ide u penziji. I još jedna najnovija vest: Ja SADA idem u penziju s mesta portaporala Kameron Dijaz", napisala je ona.

Cela zbrka je nastala kada se Selma u intervjuu prisetila razgovora za Kameron:

"Išla sam na ručak sa Kameron pre neki dan. Prisećale smo se filma 'The sweetest thing'. Ja bih volela da se snimi nastavak, ali Kameron se povlači iz glume i ide u penziju. Rekla je: 'Završila sam'", ispričala je Selma i dodala:

"Mislim, njoj nije potrebno da snimi više filmova. Ima lep život. Ne znam šta bi bilo potrebno da se dogodi da je natera da se vrati. Srećna je", istakla je glumica.

On je osvojio holivudsku "bombu"! (FOTO)

U ovo je bilo lako poverovati, jer se Kameron nije pojavila u filmu još od 2014. godine kada je glumila u filmu "Annie", ali sve je okej i samo je potrebno da glumica odabere odgovarajući scenario i vrati se u sedlo!

Sve vijesti