"Evdokija nije bila nimfomanka"

Autor:

Glumica je istakla šta ona misli o istorijskom liku koji tumači u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine"

0
A- A A+

Glumica Jelena Gavrilović u seriji RTS-a "Nemanjići - rađanje kraljevine", tumači lik Evdokije, žene Stefana Nemanjića, koju smo u poslednjoj emitovanoj epizodi u nedelju videli kako nesvesno provocira svog muža flertujući sa zgodnim slugom.

Za princezu Evdokiju se priča da je bila kontroverzna ličnost, kao i da je varala Stefana Prvovenčanog...

"Evdokija je bila veoma kontroverzna ličnost, atipična žena tog vremena, obrazovana, drugačija, došla je sa najbogatijeg dvora tog vremena. Netačne su spekulacije da je bila nimfomanka. Ono zbog čega je proterana sa dvora teško je sa ove tačke objasniti, ali u seriji će to biti prikazano. Nju je različitost koštala ljubavi. Bilo je raznih spekulacija, poput te da je varala Stefana, ali to su samo priče", istakla je Jelena za "Informer".

"Sveti Sava" o ONOJ sceni i skidanju mraka!

Glumici je sve krenulo nabolje kada se proslavila u reklami za banku i replikom: "Može!"

"Ako ćemo iskreno, ljudi me najviše prepoznaju po reklami za banku, taj angažman me je lansirao. Kasnije je došlo učešće u humanitarnom šou programu 'Tvoje lice zvuči poznato', a zatim sam snimila 'Sinđeliće', pa seriju 'Istine i laži', koja je sada jako popularna. S druge strane, Evdokija je jedna zaista mala uloga, ali mi je intimno jako značajna", zaključila je ona.

Remont "Nemanjića": Kako vam se sada čini? ANKETA

Sve vijesti