Snajka na vatrenom krštenju (FOTO)

Autor:

Prvi put u javnosti zajedno Megan Markl i kraljica Elizabeta. Evo kako je to izgledalo...

Princ Hari i Megan Marklće se venčati 19. maja u zamku Vindzor. Ali dotle buduća snaja mora još mnogo toga da uradi, i to za desetku.

Do sada je već bila u crkvi sa delom kraljevske porodice, zatim na prvom godišnjem forumu Kraljevske fondacije, slikala se ispred zamka...

Međutim, "vatreno krštenje" imala je u ponedeljak - prvi put se pojavila u javnosti zajedno sa kraljicom Elizabetom.

Preživela je!

Njih dve su se našle oči u oči na obeležavanju Dana Komonvelta u londonskoj Vestminsterskoj opatiji.

I to nije mala stvar - to je još jedan značajan korak na putu da se ta američka glumica uključi u britansku kraljevsku porodicu, piše britanska štampa.

Mladi par je dočekan aplauzima oduševljenih građana koji su se okupili pred Vestminsterskom opatijom, a ubrzo su im se pridružili i princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i princ Čarls i ostali članovi kraljevske porodice.

Iskusna Kejt je bila u teget boji od glave do pete, u trudničkoj mantil haljini. I njen suprug, kao i princ Hari su odabrali istu boju za svoja odela, ali je Megan štrčala.

Pogledajte fotografije:

Da li je namerno obukla belo i tako "ukrala šou", ili se buduća snaja još ne snalazi najbolje u novoj ulozi?

Ako vam se sviđa njen kaput, znajte da možete da ga naručite onlajn - košta 1.008 evra, a dizajnirala ga je Amanda Vejkli, britanska modna dizajnerka poznata po večernjim i koktel haljinama "čistog stila". 

Ili vam je lepša "Beulah London" haljina Kejt Midlton? To možete da pazarite za samo 366 evra.

Kraljica Elizabeta je bila u bordo kombinaciji:

Sve vijesti