Povređen još jedan glumac u "Nemanjićima"!

Autor:

Hoćete li konačno naučiti da jašete ljudi?

0
A- A A+

Zvezda serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" Mladen Nelević povredio se na snimanju jedne epizode kada je pao s konja, prenosi "Kurir".

Glumac koji tumači lik Stefana Nemanje doživeo je nezgodu na setu. Dok je snimao scene jahanja, pao je s konja i pukom srećom je lakše povređen.

"Nelević je nedavno pao s konja. Srećom, nisu ozbiljne povrede. Ali ja kada pišem scenario, ne mogu da razmišljam da li su glumci vešti jahači ili nisu, da li su spremni... Ja im uvek kažem da ne preteruju dok su u galopu. Da ne smeju da jašu u punom galopu jer se dešavaju takve stvari", rekao scenarista Gordan Mihić i dodao da to kasnije može da predstavlja veliki problem:

"Veoma je komplikovano kada se desi neka povreda. Prvenstveno zbog osobe koja trpi bolove, a drugo, mi onda moramo da odlažemo snimanja."

"Sveti Sava" o ONOJ sceni i skidanju mraka!

Nelević nije prvi glumac iz "Nemanjića" koji je doživeo povredu na jahanju. Igor Pervić, koji tumači lik vizantijskog cara Isaka Drugog Anđela, otkrio je da mu je upravo vizantijski oklop sprečio tragediju:

"Nije bio ni najmanje prijatan pad. Po scenariju, trebalo je da ja ostanem sa svojim konjem iza vojske. Međutim, kada su ostala grla krenula u trk, i moja životinja je, pa sam se srušio na zemlju. Sva sreća da sam imao na sebi oklop, koji je ublažio moj pad, pa nisam prošao s ozbiljnijim povredama, već sam se samo ugruvao. Olakšavajuća okolnost bila je i to što vozim motor, pa znam kako treba da padnem, pa sam posle 15 minuta bio spreman za akciju."

Remont "Nemanjića": Kako vam se sada čini? ANKETA

Sve vijesti