• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop za 13. 3. 2018.

Izvor mondo.rs

Pročitajte dnevni horoskop 13. 3. 2018.

 Dnevni horoskop za 13. 3. 2018. Izvor: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Jako ste dobro raspoloženi. Nije Vam do romantike i ljubavi, najradije biste se samo družili. Danas možete sebi dopustiti i neku pauzu na poslu jer ste se ovih dana naradili. Dajte sebi oduška.

Bik

Odlučni ste da dovedete sebe u red, a počećete od poslovnih aktivnosti. Organizujte se bolje. Odredite prioritete, ali ne zapostavljajte privatni život zbog posla. To će Vam samo povećati stres, koji Vam nije potreban.

Blizanci

Danas bi trebalo da završite započetu knjigu, da kupite neku koju ste odavno planirali ili da se konsultujete sa prijateljima šta biste mogli da učite, da se usavršite. Ne libite se da počnete, jer je danas idealan dan za to. Komunikativni ste i sjajno raspoloženi. Dobijate komplimente sa svih strana jer blistate.

Rak

Imate povećanu potrebu za kupovinom. Pokušajte da ne potrošite previše novca, nego budite odgovorniji. Strastveni ste, pa će se to dobro odraziti na odnos sa partnerom. Slobodni, flert na poslu je izvestan.

Lav

Danas je prilično miran dan, bez nekih bitnih dešavanja. Posvetite se partneru. Ako ste slobodni, na nekom događaju ili u izlasku možete upoznati zanimljivu osobu. Ugodite sebi, danas je dan kada treba sve da protekne mirno.

Devica

Jako ste posvećeni poslu. Opterećeni ste novcem. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu, jer će taj trud biti pohvaljen. Ne moraju svi znati šta Vas sve opterećuje, možete i sami rešiti ono što Vas muči.

Vaga

Danas ste veseli i razigrani, kao dete. Sve Vam ide kako treba, kako ste isplanirali. Ovo je jedan od pozitivnih dana ove nedelje. Izbegavajte negativne ljude, jer danas nije dan za teške priče.

Škorpija

Skloni ste flertu, a ako ste u vezi, ljubav cveta. Vreme je da se organizujete i da idete na neki kraći put. To će Vam prijati i smanjiti stres. Ne radi Vam se, pa samo odradite ono što morate.

Strelac

Želite da se vidite sa mnogim ljudima, pa ne znate na koju stranu da krenete. Potrudite se da se fokusirate na bliske prijatelje, koje ste u poslednje vreme zapostavljali zbog obaveza. Pazite se u saobraćaju.

Jarac

Konačno ste zadovoljni kako sve napreduje u vezi. Uživate i srećni ste. Ako ste slobodni, danas je moguć flert, ali ne želite da brzate sa odlukama. Zadovoljni ste poslom i možete očekivati uspešan dan.

Vodolija

Bilo bi dobro da se posvetite sebi, da odete do frizera ili na masažu. Kupite sebi nešto što odavno planirate. Ne preterujte sa poslom jer ćete biti nervozni.

Ribe

Jako ste kreativni. Dobro se osećate. Potrudite se da ne sanjarite mnogo, nego da budete praktični. Važna je dobra organizacija da biste sve postigli na vreme.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA