Pijan vrijeđao policajce, prijetio da će ih ubiti

Autor:

Podgorička policija uhapsila S.K. (21) zbog sumnje da je vrijeđao, pa napao policajce i prijetio da će ih ubiti.

0
A- A A+
Podgorica, policija, policajac, interventna, teambuilding Foto: MONDOKako je saopšteno iz policije, S.K. je juče oko 01,45h u alkoholisanom stanju u Bulevaru Save Kovačevića u Podgorici prvo neprimjerenim riječima vrijeđao policajce, da bi nakon toga i fizički nasrnuo na njih, nastojeći da im zada i udarce pesnicom, zbog čega je uhapšen i priveden u Centar bezbjednosti Podgorica.

Iz policije su kazali da su predhodno dobili više telefonskih prijava građana da se u Bulevaru Save Kovačevića narušava javni red i mir. Na licu mjesta policajci su zatekli pet osoba, pri čemu su četiri osobe pokušavala da obuzdaju S.K.

“Policajci su naredili da se prestane sa tučom, nakon čega su M.M. (16), A.M. (18), L.T. (21) i M.P. (18) poslušali naređenje policijskih službenika, dok se S.K. (21), oglušio o naređenje, vrijeđajući službenike CB Podgorica, a potom je i nasrnuo na njih pokušavajući da ih udari“, kažu iz UP.

Policajci su ga savladali i uhapsili, ali ih je on nastavio da vrijeđa, govoreći da će ih ubiti.

Mladići koje je S.B. napao kazali su da su, prije nego što je policija stigla, pokušali da ga smire, jer je bio pijan. On je tada udario nogom i polomio staklo na ulaznim vratima u Bulevaru Save Kovačevića, pri čemu je zadobio posjekotinu na desnoj nozi.

Uhapšen Podgoričanin, pijan vrijeđao policajce

Ukazana mu je ljekarska pomoć u KCCG, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. Prilikom sprovođenja S.K. je nastavio sa agresivnim postupcima, nastavljajući da prijeti policijskim službenicima i da ih vrijeđa.

Na lice mjesta izašla je ekipa za uviđaje CB Podgorica koja je fotografisala lica mjesta i sačinila fotoelaborat.

Policajcu ukradeni pištolj i lisice!

Sve vijesti