Bar: Pronađen kokain i heroin (FOTO)

Autor:

U Baru su službenici policije sa policijskom psom za otkrivanje droge pronašli i oduzeli heroin i kokain i tom prilikom lišili slobode osumnjičeno lice.

Službenici Odsjeka, CB Bar i SGP su u petak postupajući po operativnoj informaciji, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi E.M. (36) iz Bara, a za kojeg se sumnja da je iz stana vršio prodaju opojne droge većem broju lica na području Opštine Bar.

Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli dvije pvc kesice sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin mase 26,2 grama, pet pvc kesica sa sadržajem praškaste materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine 9,05 grama kao i tri tablete buprenorfin od 8mg u farmaceutskom pakovanju i elektronsku vagu za precizno mjerenje.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se E.M. liši slobode i da  mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

Tagovi:
Sve vijesti