Na prodaju automobili u kojima su ubijeni reperi!

Autor:

E, ovo je morbidna zarada

0
A- A A+

Trgovac automobilima Geri Zimet je došan na morbidnu ideju da zaradi novac od mesta zločina, ili u ovom slučaju, od prodaje automobila u kojima su ubijeni reperi Tupak Šakur i Bigi Smols (Biggie Smalls).

Geri je trenutno u potrazi za kupcima - Bigijev džip prodaje za oko čak 750.000 dolara, dok BMW u kojem je upucan Tupak se prodaje po ceni od čak milion i po dolara!

Prodavac je istakao da automobili imaju "istorijski značaj", kao i da bi ih prodao muzejima, ali nije našao nijedna muzej koji bi mogao da ga isplati.

Takođe, do oba automobila je došao slučajno.

"U slučaju Tupakovog automobila, on je potpuno sređen i nažalost, sve rupe od metaka su popunjene i teško je primetiti da je u tom automobilu počinjeno ubistvo. S druge strane, iako su na Bigijevom džipu zamenjene vrata kada ih je policija uzela zbog dokaza, postoji rupa od metak na pojasu koja se i dalje vidi!", istakao je Zimet

On je takođe priznao da je njegov pokušaj da proda vozila zaista malo jeziv, ali i da to što su u vezi sa smrću jedne od dve najveće muzičke figure ovog pravca "privlači ljude".

Bigi Smols, pravo ime Kristofer Volas, ubijen je 1997. godine od strane nepoznatog počinioca koji je pucao iz drugog automobila.

Tupak Šakur je ubijen 1996. godine, a počinilac je takođe nepoznat.

Sve vijesti