Glumac iz "Montevidea" u Predsedništvu BiH?

Autor:

Gradski odbor SDP Banjaluka za bošnjačkog člana Predsedništva BiH predložio je glumca Enisa Bešlagića, koga ovdašnja javnost zna po ulozi krojača iz filma i serije "Montevideo, Bog te video".

0
A- A A+
Enis Bešlagić Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Enis Bešlagić

U gradskim i kantonalnim odborima SDP-a u toku je predlaganje kandidata za člana Predsedništva BiH, nakon čega će rukovodstvo stranke doneti konačnu odluku.

Tako je Gradski odbor Banjaluka za bošnjačkog člana Predsedništva BiH predložio glumca Enisa Bešlagića, javlja Klix.ba.

"Upravo uz saglasnost drugarica i drugova, predlog SDP-a Banjaluka, za člana Predsedništva iz reda bošnjačkog naroda, jeste naš glumac Enis Bešlagić. Ovo je čovek koji može da vodi naš narod u Sarajevu, u Banjaluci, u Mostaru", oglasili su se iz SDP-a Banjaluka na svom Facebook profilu uz objavljivanje emotivnog govora Bešlagića na dodeli Večernjakovog pečata 2016. godine.Kantonalni odbor SDP Tuzla juče je za bošnjačkog člana Predsedništva BiH nominovao državnog parlamentarca Denisa Bećirovića.

Ko će biti SDP-ov kandidat za člana Predsedništva BiH saznaćemo uskoro.

Levica u BiH je dosta kritikovana zbog nesaradnje i unutarnjih previranja kada je u pitanju kandidatura za Predsedništvo BiH. Do sada je predsednik Demokratske fronte Željko Komšić obznanio svoju kandidaturu za člana Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, a iz SDP-a su poručili da će oni dati svog kandidata za bošnjačkog i člana Predsedništva BiH iz Republike Srpske.

Tagovi:
Sve vijesti