Muškarci otvoreno o neprijatnom fetišu

Autor:

Trojica muškaraca koji imaju veoma neobičan fetiš otvoreno o tome kako to utiče na njihove veze i kako su shvatili da ih to uzbuđuje.

0
A- A A+

Nikada nije lako reći partneru da imate neki fetiš, a zamislite tek kako je kada treba da mu kažete da vas uzbuđuje njegov prdež?!

Anonimno govoreći za američki "Vajs", jedan singl heteroseksualan, samac homoseksualne orijentacije i oženjeni heteroseksualac, do detalja su opisali svoja lična iskustva sa ovim fetišom, koji se stručno zove eproktofilija.

Sudeći prema ovim muškarcima, taj fetiš nije isti kod svake osobe. Iako je to generalno seksualna privlačnost prema prdežima, kod nekih se uzbuđenje javlja samo ako "goluba" pusti osoba suprotnog pola, a kod nekih se uzbuđenje javlja nevezano za pol (i to nema uvjek veze sa seksualnom orijentacijom).

Zatim, postoje i oni koje uzbuđuje da puštaju gasove na druge, što je praksa koja je ipak ređa među onima koji imaju ovaj fetiš.

Sudeći prema Sari Beri, seks terapeutu i terapeutu za parove, ovaj eproktofilija se najčešće javlja kada je osoba izložena puštaju "golubova" u okruženju koje to podržava.

"Prdeži se generalno doživljavaju kao smešni, odvratni ili sramni. Svako iskustvo u kojem je prenaglašavaju ove reakcije, može da poveća šanse za razvoj ovog fetiša", kaže ona.

Jedan 22-godišnji strejt muškarac kaže da tačno može da se sjeti trenutka kada je kao šestogodišnjak shvatio da ima ovaj fetiš.

"Sjećam se da mi je bilo zabranjeno da upotrebljavam riječ prdež kad sam bio mali, pa je vjerovatno zbog toga sve ovo za mene bila zabranjena, tabu tema", objašnjava on.

U međuvremenu, 52-godišnji homoseksualac iz Australije kaže da je i njegov fetiš počeo u djetinjstvu.

"Kao dječak, uvjek sam se prećutno divio muškarcima koji prde u javnosti, jer mi je djelovalo da su slobodni, nesputani, samopouzdani i pomalo subverzivni".

On kaže da je tek kao malo stariji naučio više o svojoj seksualnosti kada je jednog dana, želeći da šokira, pustio "goluba" u svlačionici u teretani dok je tu bio još jedan muškarac.

"Kasnije sam to redovno radio i ponekad sam naizlazio na pozitivne odgovore ljudi".

Mladi 22-godišnji samac, međutim, ne nailazi baš na pozitivne odgovore.

"Idem na nekoliko onlajn foruma i tu imam nekoliko prijatelja koji dijele ovaj fetiš. Pored toga, gledam onlajn video snimke koji ne sadrže scene seksa niti golotinju. U većini slučajeva su to sami modeli, potpuno obučeni ili u vešu".

Kada je Australijanac imao 40 godina, napokon je ostvario svoju želju i posjetio muškarca koji dijeli istu fantaziju i unaprijed su planirali to upoznavanje.

"Proveli smo 24 sata zajedno, tokom kojih smo puštali gasove jedan pred drugim, na raznim lokacijama, u restoranu na primjer, jedan drugom na šake i na kraju u lice".

Još jedan muškarac koji je govorio o ovom fetišu je 37-godišnji oženjeni heteroseksualac iz Brazila, koji voli "lice-zadnjica" interakciju, ali bez obzira na to što nije gej, uzbuđuju ga samo muški prdeži.

On je otkrio da mu je jednm rođak dok su gledali televiziju "iz šale prdnuo u lice, pokušavajući da bude smiješan". "Nije znao koliko sam mu bio zahvalan, njegov prdež je ostvario moje snove".

Postoji mnogo načina na koje puštanje "golubova" uzbuđuje ljudi koji imaju eproktofiliju, ali niko među njima ne podržava koprofiliju. Ove ljude uzbuđuje ljudski izmet, dok oni koji imaju eproktofiliju smatraju da je to odvratno.

Sve vijesti