Huawei P20: Procurile slike i cijene (FOTO)

Za detaljne specifikacije moraćemo da sačekamo 27. mart.

0
A- A A+

Kompanija Huawei će 27. marta u Parizu otkriti trio novih uređaja svoje čuvene „P Series“ linije. Upoznaćemo MONDO je već pozvan na svjetsku premijeru u prijestonicu mode, a na MWC sajmu u Barseloni nam je potvrđeno da će zaista biti prikazana tri uređaja, za koja znamo da će se zvati Huawei P20, Huawei P20 Lite i Huawei P20 Pro.

Ono što je zanimljivo jeste da će neki od ovih uređaja zaista imati tri kamere sa zadnje strane i jednu ili dvije s prednje, pa će tako P20 serija biti prva na svijetu, koja će donijeti čak pet kamera na istom uređaju. Ono što Huawei ističe i ne krije jeste da će sva tri modela biti zasnovana na vještačkoj inteligenciji, a zvaničan slogan kampanje je „See MOOORE with AI“.

Za sada znamo da će svi uređaji imati nove ekrane koji će, praktično pokrivati cijelu prednju stranu. Modeli Huawei P20 i Huawei P20 Pro biće zasnovani na Kirin 970 čipsetu i poboljšanoj vještačkoj inteligenciji, dok će najpovoljniji model, Huawei P20 Lite, stići sa Kirin 659 čipsetom i pojedinim AI opcijama pomenutih modela prije njega.

Preporučene cijene, ako je izvor GSMArena.com sajta pouzdan, su za Evro zonu 369 eura za model P20 Lite, 679 eura za P20 i 899 eura za Huawei P20 Pro model. Ukoliko ne računamo Porsche edicije Huawei Mate telefona, koje smo upoznali već ranije, P20 Pro će biti najskuplji Huawei telefon do sada.

Kao što vidite na slici i ovi telefoni imaće napredno otključavanje uređaja licem i/ili očima i dolaze sa isječkom, u koji je smještena i selfi kamera, kao dio tog sistema.

Ono što mi u MONDU mislimo da će Huawei sa P20 najaviti su:

- Optički zum ili neki sličan sistem moćnog zumiranja
- Poboljšane mogućnosti snimanja i slikanja pri slabom osvjetljenju
- Novi slow motion video
- Unaprijeđeni portreti
- Stabilnijie smirivanje kadra putem hardverski i softverskih unapređenja.

Takođe, Huawei će "lansirati" do sada najveću kampanju za svoj mobilni telefon, a dio nje je i potpuno novi sajt NewRenaissance za evropsko (i UK) tržište.

Budite 27. marta od 15 sati sa nama da biste prvi saznali sve detalje!


Pogledajte najave za Huawei P20 seriju telefona:

Capture your inner light with AI. #SeeMooore with #HuaweiP20.

A post shared by Huawei Mobile (@huaweimobile) on

Izvor: Huawei Mobile UK

Sve vijesti