Ovo znači da vas voli bezuslovno

Autor:

Čak i kad imate loš dan. Čak i kad vi sami sebe ne volite…

1
A- A A+

Možda nije romantičan u meri u kojoj vi mislite da bi trebalo da bude. Možda ste par puta imali utisak da više pažnje obraća na mejlove koji stižu nego na ono što vi govorite… Ali čak i kad to ne izgovara, pokazuje vam iz dana u dan da vas voli više nego što ste ikada mislili da bi vas neko mogao voleti.

Kaže vam, ponekad, da je ponosan na vas, čak i ako je vaše najveće dostignuće tog dana bilo to što ste uspeli da ubacite sudove u mašinu i operete kosu dok beba spava.

Ima dana kad pristaje da vi odaberete seriju uz koju ćete se uspavati.

Možda ne odabere uvek pravu sitnicu za godišnjicu vaše veze, možda se čak i ne seti svake godine da je došao taj datum… Ali kad ga podsetite, vidite da se raznežio na onaj dobar način, i da je srećan što kroz život idete zajedno. Pa onda nađe načina da taj dan učini čarobnim u roku od pet minuta. 

Možete da mu kažete stvari koje nikada nikome niste rekli, i ne osuđuje vas. Sluša, razume i tu je.

Ne slaže se uvek sa vama. Ali poštuje vas i kad se ne slažete. I voli vas i kad se ne slažete oko nečega.

Kaže kako ste divna mama, naročito onim danima kad se ne osećate tako uopšte.

Udvara vam se, iako ste zajedno "oduvek", nosi kofere kad putujete negde i ne dozvoljava da kisnete na putu do kola, već otrči sam i doveze automobil do samog ulaza, tako da imate samo korak, dva pre nego što uskočite unutra.

Ljubazan je i pažljiv prema vašim drugaricama iz detinjstva, ima zaštitnički odnos i prema njima, zbog vas. Zato što zna koliko ste toga prošle zajedno i zato što zna koliko vas one vole i koliko vi volite njih.

Šeta psa rano ujutru, jer zna koliko vi volite da odremate "još pet minuta".

Nije zlopamtilo i ne obraća pažnju na gluposti koje vam ponekad "izlete" kad se posvađate.

I nikad, nikad ne drži "gard" kad ste vi u pitanju.

Ona je ona prava

On je onaj pravi

Šta stvarno znači BEZUSLOVNA ljubav

Sve vijesti