Srbi smenili Jovicu Cvetkovića!

Autor:

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije (RSS) smenio dosadašnjeg selektora Jovicu Cvetkovića.

Srbi smenili Jovicu Cvetkovića! Foto: MN Press

Jovica Cvetković više nije selektor rukometaša Srbije!

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije doneo je odluku da ne usvoji izveštaj selektora muške reprezentacije Srbije o nastupu na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj. Sa jednim glasom za i deset protiv, odlučeno je da se Cvetkoviću uskrati poverenje.

Sednica Upravnog odbora RSS protekla je izuzetno burno, uz prepucavanja i uvrede.

Cvetković je na početku sednice pročitao svoj izveštaj, u kom je naveo da Savez "nije ništa uradio da obezbedi pripreme reprezentaciji", kao i da je ekipu morao da sastavlja od igrača koji nisu bili disciplinovani.

RUKOMETNI SKANDAL: "Selektor je bio pijan!"


Reprezentativci Srbije su nedavno izašli sa saopštenjem u kom su okrivili selektora da je pijan vodio treninge, a čak i jednu utakmicu i da je u hotelskoj sobi u Splitu potrošio više od 1.000 evra na alkohol.

On je demantovao to i kazao da su se igrači tokom prve faze u Splitu provodili do ranih jutarnjih sati, što mu je potvrdila i policija.

Kao kandidati za klupu "orlova" spominju se u tandemu Vladan Matić i Nenad Peruničić, kao i nekoliko priznatih stranih stručnjaka.

Izveštaj selektora ženske reprezentacije Srbije, Ljubomira Obradovića, u vezi nastupa na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, usvojen je sa deset glasova za i jednim protiv.

Tagovi:
Sve vijesti