U Beogradu predstavljena ponuda budvanske rivijere

Autor:

Turistička organizacija (TO) Budve predstavila je ponudu budvanske rivijere kroz brojne sastanke, raznovrstan promotivni materijal i jedinstven nastup na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

U Beogradu predstavljena ponuda budvanske rivijere Foto: MONDO/Anto Baković

Budvanska Turistička organizacija nastupila je samostalno na sajmu u Beogradu, a na štandu se predstavila i turistička privreda grada, odnosno hoteli Avala, Mediteran i Tatjana i Aquapark Budva.

Kroz mnogobrojne sastanke, raznovrstan promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu, predstavljena je turistička ponuda Budve, hotelski aranžmani za prvomajske praznike, pješačke ture, manifestacije i cijene smještaja”, navodi se u saopštenju.

U okviru prvog dana sajma, Gastro dana, posjetioci su mogli da se upoznaju sa specijalitetima crnogorskog podneblja.

Organizovana je i nagradna igra – točak sreće, koja je izazvala veliku pažnju posjetilaca, a za dobitnike su pripremljeni posebni pokloni u skladu sa temom. Brojni restorani iz Budve su se odazvali pozivu Turističke organizacije i doprinjeli nagradnoj igri obezbijedivši dobitnicima ručak, odnosno večeru u restoranima Zeleni Gaj, Vivaldi, Obala, Langust i Porto”, kazali su predstavnici TO Budva.

Oni su dodali da je drugog dana sajamskog nastupa organizovan koktel za partnere, saradnike i medije iz Beograda i Srbije, koji je bila prilika za brojne sastanke i intervjue.

Trećeg dana sajamskog nastupa, organizovana je promocija budvanskog karnevala, najznačajnije manifestacije u periodu predsezone. Predstavnici nevladine organizacije Feštađuni pozvali su prisutne da posjete Budvu od 1. do 3. maja i budu dio velike karnevalske povorke”, rekli su iz TO Budva.

Na sajmu je organizovana i prezentacija projekta Geografsko-informacionog sistema u službi izrade turističkih mapa, koju je održao akademik Dragoljub Štrbac iz Geografskog instituta "Jovan Cvijić".