E, to je telefon - baterija 16.000 mAh

Kažete tri, četiri hiljade miliamper-časova je malo? Onda će vam 16.000 biti taman!

E, to je telefon - baterija 16.000 mAh Foto: Promo/Energizer

MobIT ekipa je već na MWC 2018 sajmu u Barseloni i jedva čekamo da se upoznamo sa svim premijerama koje nam najveći sajam mobilne telefonije donosi od 24. februara do 1. marta! 

Da li pogrešno punite telefon? Provjerite!

Na MWC 2018 biće prikazan i telefon proizvođača poznatog po baterijama - Energizer. Kuriozitet je što će taj model imati bateriju gigantskih razmjera - 16.000 mAh - pa nas baš zanima kako će taj telefon da izgleda i još više, koliko će da bude težak! To će biti Android telefon, unaprijeđenog Full HD ekrana, sa dijagonalom od gotovo šest inča.

Nemojte koristiti ovakve punjače! (FOTO)

Telefon je nazvan Energizer Power Max P16K Pro i imaće prednju kameru sa blicom, rezolucije osam megapiksela, dok će zadnja imati dvostruki blic i rezoluciju od 13 ili 16 megapiksela. Ostale specifikacije ostaju tajna, ali su internet znalci već „provalili“ da je Energizer Power Max P16K Pro zasnovan na ranije predstavljenom uređaju oznake Power Max P600S, objašnjava GSMArena, pa bacite pogled na njegove karakteristike. Da li će biti iste ili promijenjene, mada po izgledu ova dva modela su identična, ostaje nam da vidimo uskoro!

Izvor: GSMArena samples

Tagovi:
Sve vijesti