Google preporučuje ovaj telefon svima (nije Pixel)

Dodata je još jedna mala pobeda u HMD Global borbi za poziciju na tržištu - Google je preporučio najbolji Nokia telefon svojim poslovnim korisnicima.

Google preporučuje ovaj telefon svima (nije Pixel) Foto: MONDO portal / Marko Čavić

HMD Global, dom Nokia telefona, potvrdio je da je model Nokia 8 jedan od prvih uređaja, koji su uključeni u Android Enterprise Recommended program. Ovaj program kompanije Google preporučuje poslovnim korisnicima uređaje i mreže koje najbolje zadovoljavaju potrebe njihovog poslovanja.

Nokia uspešnija od mnogih Android proizvođača

Nokia: Očekujte nešto fenomenalno!

Android Enterprise Recommended program pruža mogućnost potencijalnim poslovnim korisnicima da provere koji su to uređaji odobreni od strane Google-a, kao oni koji najbolje odgovaraju njihovim poslovnim standardima.

Andrej Sonkin, generalni direktor odeljenja za poslovanje sa korporativnim klijentima kompanije HMD global je rekao: “Uzbuđeni smo što je model Nokia 8 izabran od strane kompanije Google da bude deo Android Enterprise Recommended programa. Izdržljiva baterija, izvrsne performanse i čisto, bezbedno i ažurirano Android iskustvo, sa sigurnosnim zakrpama svakog meseca, čini ovaj telefon odličnim izborom za poslovne korisnike”.

Uređaji izabrani za ovaj program prošli su rigorozna testiranja, koja je sprovela kompanija Google.  Na taj način, osigurano je da svi uređaji zadovoljavaju visoke zahteve u smislu hardvera, načina stavljanja u upotrebu, bezbednosti i korisničkog iskustva kako bi što bolje mogli da izađu u susret najrazličitijim izazovima sa kojima se suočavaju poslovni korisnici.

Kompletne specifikacije i ostale podatke o Nokia 8 pročitajte na linku!

Izvor: Nokia Mobile.

Izvor: Nokia Mobile.

Izvor: Nokia Mobile.

Sve vijesti