U subotu 20. kolo: Možda nam škodi

Autor:

Utakmice 20. kola domaćeg prvenstva koje su trebale da se igraju juče na programu su u subotu kada je trebalo da se igra 21. kolo naše lige.

U subotu 20. kolo: Možda nam škodi Foto: MONDO

Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore na današnjoj sjednici je donijela odluku o terminu odigravanja četiri odložene utakmice i jednog prekinutog susreta 20. kola domaćeg šampionata.

Mečevi 20. kola koji su trebali da se igraju juče, odigraće se u subotu, 24. februara!

Duel Zete i Budućnosti, koji direktno prenosi televizijska kuća Arena sport, počinje u 13:00 časova, dok će od 14:00 časova početi mečevi Mladost - Dečić, Iskra - Kom Eurozox i Grbalj - Rudar. Utakmica između Petrovca i Sutjeske zakazana je za 17:00 časova.

Ekipe Grblja i Rudara odigraće samo drugo poluvrijeme susreta koji je juče prekinut nakon prvih 45 minuta pri rezultatu 0:0.

Komisija za takmičenje FSCG je dakle pomjerila kalendar, jer su u subotu na programu trebale da budu utakmice 21. kola. Tako će utakmice 21. kola biti igrane u srijedu, 28. februara, dok su mečevi 22. kola na programu u nedjelju, 4. marta.

Svi prvoligaši su se 40 dana spremali za početak proljeća, tako da sa te strane može da nam škodi odlaganje. Ali, morali smo se povinovati odluci sudija da se utakmice ne igraju”, rekao je juče trener Zete, Dejan Roganović, nakon što je saznao da je utakmice Zete I Budućnosti odložena, a na njegove riječi se nadovezao šef Budućnosti Vladimir Vermezović.

Desilo se nešto nepredviđeno. Nije samo nama odloženo, već svima ostalima, tako da se planovi ne remete previše. Nastavićemo da se spremamo, ako bude sreće počećemo u subotu”, jasan je Vermezović.

20. KOLO

SUBOTA

13.00 Zeta - Budućnost

14.00 Iskra - Kom Eurozox

14.00 Mladost - Dečić

14.00 Grbalj - Rudar

(u Radanovićima se igra samo drugo poluvrijeme, nakon odigranih prvih 45 minuta, rezultat je 0:0)

17.00 Petrovac - Sutjeska

Tagovi:
Sve vijesti