MONDOPop - epizoda 1 (VIDEO)

Autor:

U premijernom izdanju emisije MondoPop govorimo o nastupajućoj, jubilarnoj dodeli Oskara. Urednica i voditeljka Jelena Đurović priča o ostvarenjima koja su joj se najviše dopala i nudi svoj "subjektivni osećaj filma".

MONDOPop - epizoda 1 (VIDEO) Foto: MONDO/Jelena Đurović

"A šta mislite da pokrenemo video-emisiju u kojima bismo običnim jezikom pričali o filmovima i serijama?", pitala nas je Jelena Đurović pre izvesnog vremena.

"Mislimo! Super ideja, hajde da probamo", glasio je naš odgovor.

Poznato je da sve više nas, posebno mladih mnogo vremena provodi na društvenim mrežama, pogotovo na YouTube. Shvatili smo da našem medijskom prostoru nedostaje neka takva emisija, koja bi se, na ozbiljno-neozbiljan način, pozabavila filmovima i serijama.

Pred vama je, dakle, prva epizoda novog serijala MONDOPop. Posvećena je predstojećoj dodeli Oskara, nominovanim filmovima, pikanterijama, zanimljivostima o akterima...

- KRATAK VODIČ -

od 01:52 The Post (Doušnik) Stivena Spilberga sa Meril Strip i Tomom Henksom u glavnim ulogama. Tu je i priča o fascinantnom uredniku Vašington Posta, Benu Bredliju i HBO dokumentarcu koji je snimljen o njegovom životu “The Newspaperman”.

od 04:13 Call Me By Your Name (Zabranjena ljubav), režija Luka Guadanjino, scenario Džejms Ajvori a po istoimenoj knjizi Anre Asimana. Glavne uloge tumače Armi Hamer, Timoti Šalame i Majkl Štulbarg.

od 08:00 Get Out (Beži) autora Džordana Pil, glavnu ulogu je ostvario Danijel Kaluja, nova zvezda svetske kinematografije.

Pored raznih informacija a uz obilje neobjektivnih impresija, saznaćete i tračeve o Džordanu Pilu i njegovoj ženi glumici Čelsi Pereti (Brooklyn Nine Nine), kao i o Pilovom šuraku Džoni Peretiju, vlasniku portala BuzzFeed.

MondoPop pratite na Instagramu @mondo_pop, dok na Twitter-u i Facebook-u očekujemo komentare uz hešteg #MondoPop

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU


Izvor: MONDO TV/MONDOPop

Gledajte nas i sledeće nedelje!

Tagovi:
Sve vijesti