Legendarni Burnout Paradise vraća se 16. marta

Pogledajte video igre i saznajte detalje o legendarnoj trkačkoj igri.

Legendarni Burnout Paradise vraća se 16. marta Foto: Promo/Electronic Arts

Izdavač igre, Electronic Arts je na Twitter mreže i videom na YouTube-u objavio da će Burnout Paradise Remastered već 16. marta postati dostupan za PlayStation 4 i Xbox One uređaje, dok će korisnici računara morati da sačekaju nešto duže.

Remaster nam donosi 4K podršku i 60 sličica u sekundi, ali i u potpunosti koristi moć PS4 Pro i Xbox One X konzola. U osveženu verziju su uključeni i svi postojeći DLC paketi, koji su bili dostupni tokom Year of the Paradise. Teksture su, takođe osvežene modernijim izgledom, a tu je i niz tehničkih poboljšanja i ispravki, koje nismo imali kod originala, tako da će manijakalno uništavanje drugih, a i svojeg vozila, biti moćnije nego ikad.

Burnout Paradise Remaster ne izlazi slučajno ove godine, već zato što obeležava deceniju postojanja, tokom koje je oduševila milione fanova odličnim otvorenim svetom, nizom aktivnosti tokom onlajn ili igranja bez interneta. Ovo je peta igra po redu u Burnout serijalu i ujedno i prva koja se pojavila na PC-ju.

Igra je već dostupna za rano naručivanje, napomenuo je Play! Zine, a mi vas pozivamo da pogledate najavu i prisetite se omiljenih trenutaka uz legendu automobilskih trka - Burnout Paradise!

Izvor: Electronic Arts

Tagovi:
Sve vijesti