Dnevni horoskop za 21. 2. 2018.

Autor:

Pročitajte današnji horoskop...

Dnevni horoskop za 21. 2. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas se ne osjećate baš dobro, pomalo ste nervozni. Želite da Vas drugi malo ostave na miru, da biste mogli da se posvetite svojim obavezama. To neće ići tako lako. Moguća je glavobolja zbog previše obaveza.

Bik

Danas ćete opet imati previše obaveza, ali je bitno da se organizujete. Nemojte da se raspravljate sa dragim ljudima samo zato što Vas nervira stanje na poslu. Popodne izdvojite neko vrijeme samo za sebe. To će Vam značiti.

Blizanci

Niste dobro raspoloženi ni danas. Sve Vas je stiglo i imate utisak da ne možete da dignete glavu od posla. Jako je bitno da izdvojite vrijeme za zabavu i uživanje i da ne zapostavljate privatni život.

Rak

Danas ćete biti sjajno raspoloženi i orni za rad. Romantični ste i osjećate se voljeno. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo. Prijatelji će Vam danas biti velika podrška, pa im se slobodno možete povjeriti ako imate bilo kakav problem ili nedoumicu.

Lav

Pokušajte da izbjegnete ljude koji Vam ne prijaju, bilo da su to poznanici ili saradnici. Napeti ste jer imate probleme sa novcem. Na poslu sve ide sporije nego inače i to Vas opterećuje.

Djevica

Danas Vam je samo zabava bitna. Ponekad je i Vama potrebno slobodno vrijeme za relaksaciju, iako ste radoholičar. Ako budete imali vremena, bilo bi dobro da idete na kraće putovanje ili bi trebalo da se bavite nekom aktivnošću koja će Vas opustiti.

Vaga

Sve što ste započeli juče trebalo bi da završite danas. Izbjegavajte bilo kakvo odlaganje poslovnih obaveza jer ih neće niko uraditi umjesto Vas. Nije idealan dan za šoping, pa bi bilo dobro da kupite samo ono što je neophodno.

Škorpija

Imate dosta uspjeha na poslu i utisak da se trud konačno isplatio. Uživajte u pohvalama koje dobijate sa svih strana i iskoristite ovaj dan za nove dogovore i saradnju. Danas je bitno da napravite balans između privatnog života i obaveza na poslu.

Strijelac

Imate potrebu da se povučete od svih. Ne želite da se poverite drugima i da pričate o svojim problemima. Vjerujete da sve možete sami da riješite. Ne gubite volju za radom, iako niste sjajno raspoloženi danas, sutra će već biti bolje.

Jarac

Odlično se osjećate i prosto blistate. Zaljubljeni ste ili Vam se neka osoba iz okruženja veoma dopada. Ne gubite vrijeme, priđite joj. Sve Vam ide od ruke i ovo je jedan od idealnih dana za napredak na poslu.

Vodolija

Imate previše obaveza i to Vas nikako ne čini srećnom osobom danas. Dajte sve od sebe da ipak sve odradite na vrijeme, nemojte da smišljate izgovore. Ako imate probleme, recite prijateljima šta Vas muči i biće Vam lakše.

Ribe

Danas Vam je potreban mir. Ne dopada Vam se što imate previše obaveza čiji se obim ne smanjuje. Potrebno je da se bolje organizujete i da nađete vrijeme i za uživanje i za rad, tako ćete biti srećni i zadovoljni na kraju dana.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Sve vijesti