Ovo su znaci da (ni)ste loši u krevetu

Autor:

Niko ne želi da čuje "loš/a si u krevetu", zato saznajte šta treba i ne treba da radite prije nego što vam to neko kaže.

0
A- A A+

Istraživanje sajta match.com u kojem je učestvovalo više od 5.000 ljudi starijih od 18 godina, pokazalo je zanimljivu statistiku.

U tom istraživanju su singl osobe pitali šta im najviše smeta kod partnera tokom odnosa, tojest zašto bi za nekoga rekli da je loš u krevetu. Oko 82 odsto je reklo da je u krevetu loš onaj ko "previše priča", 74 odsto kaže da im smeta kada osoba "ne pokazuje strast", 63 odsto "premalo se pokreće", a 62 odsto je osoba loš ljubavnik ako se loše ljubi.

Dakle, šta je onda suprotno, odnosno šta nekoga čini dobrim ljubavnikom? I to su nam otkrili učesnici istraživanja.

Više od 80 odsto singl osoba kaže da je u krevetu dobro ako je partner pun entuzijazna i nije sebičan. Nimalo iznenađujuće, drugi pokazatelj da je osoba dobar ljubavnik je dobra komunikacija, a 76 odsto kaže da dobar ljubavnik mora dobro da se ljubi.

I zanimljivo, sva ti navedena faktora ispitanicima su bitnija od toga da li ih je partner doveo do vrhunca.

Međutim, trebalo bi pomenuti i da ovi faktori, zasebno, ne znači mogu, već su dio cjeline. Drugim riječima, da bi osoba bila dobra u krevetu, mora da bude zaista prisutna i da se trudi, da otvoreno komunicira sa partnerom (ali da ipak ne priča mnogo!) i da se dobro ljubi.

Činjenica da ispitanicima vrhunac nije bio presudan u ocjeni partnerovih ljubavničkih sposobnosti, znači i da ne bi trebalo da se time opterećujete, već da se potrudite da oboje uživate.

Tagovi:
Sve vijesti