Red Bul "formula" u specijalnoj kombinaciji boja

Autor:

Vozački par ostao isti - Daniel Rikardo i Maks Ferštapen

Ekipa Aston Martin Red Bull Racing TAG Heuer (da, to je pun naziv tima) predstavila je RB14, bolid za predstojeću sezonu "Formule 1" - i to u posebnoj kombinaciji boja, koja ima za cilj da istakne ulazak čuvenog proizvođača automobila u ovo takmičenje.

Za sada Aston Martin predstavlja glavnog sponzora tima, a priča se da bi u narednih nekoliko godina, ovaj britanski proizvođač mogu da počne sa isporukom i motora za F1 timove. Za sada, Red Bul nastavlja sa korišćenjem Renoovih motora pod Tag Ojer brendom.

Pogledajte predstavljeni bolid:

Ovaj veoma zanimljiv kolorit neće biti korišćen i na stazama širom sveta. Trkačka "kolor šema" biće prikazana sledeće nedelje na stazi Katalunja.

Vozački par je ostao nepromenjen. Australijanac Daniel Rikardo i Holanđanin Maks Ferštapen će voziti RB14, a nadamo se i nastaviti da zabavljaju publiku, kao što su to dosta uspešno radili prethodnih sezona.

Nema više grid devojaka

Što se samog bolida tiče, najveća promena je zloglasni "oreol" koji, iskreno, u ovoj kombinaciji boja i ne štrči previše.

Sad čekamo i druge timove…

Kako vam se sviđa ova kolor šema?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našoj Facebook stranici – MONDO Automobili.

Tagovi:
Sve vijesti