Drogiranje u popularnoj igri (VIDEO)

Autor:

Kreator dodatnog sadržaja za The Sims 4 igru zarađuje ogroman novac drogiranjem igrača u igri. Mod namijenjen samo igračima starijim od 18 godina!

0
A- A A+

Izvor: KPopp.

Ako volite da igrate The Sims serijal igara, onda znate da u poslednjem, četvrtom nastavku možete uraditi praktično šta god vam je volja sa vašim čovječuljcima, kao i to da gomila novog sadržaja konstantno dodaje nove opcije.

Mod Basemental namijenjen je The Sims 4 igračima starijim od 18 godina.

MONDO MobIT

Ipak, izvjesni Filip je primijetio da, kad u igri postoji neki sadržaj vezan za drogu, predmeti koji predstavljaju narkotike se samo pojave u igri, ali se ne mogu koristiti.

Filipa je to zaintrigiralo i uložio je pola godine rada kako bi napravio Basemental, mod za The Sims 4, u kojem vaši mali prijatelji mogu da koriste narkotike (marihuana, “spid”, ekstaza, kokain između ostalih), što može imati uticaj na njihove živote na različite - negativne ili pozitivne - načine.

Dovoljno je samo da u ovom modu dodate “diler droge” Simsa, koji će krenuti da distribuira narkotike po vašem kraju i stvari počinju da se razvijaju.

Pomenuti Filp, koji jje kreator ovog moda, je mod napravio potpuno besplatno, ali od donacija brojnih ljudi, koji uživaju u modu mjesečno uzima do 6.000 dolara, što mu omogućava da posveti više slobodnog vremena u ubacivanje svih novih i dodatnih detalja, koji ovaj mod čine tako zabavnim i popularnim.

Ogromna popularnost ovog moda i onog koji ubacuje “izražene” seksualne aktivnosti, povlače za sobom pitanje, smatra Play! Zine - da li možda postoji tržište za neku “odraslu” verziju simulacija života, za razliku od The Sims serijala, koji su i dalje ipak “prijateljsko” okruženje u svojoj osnovnoj verziji.

Pomenuti mod možete pronaći na ovom linku.

Sve vijesti