Gužva na Vučju!

Autor:

Ski-centar Vučje posjetilo je ovog vikenda više stotina ljubitelja aktivnosti na snijegu, u kojem je organizovan dvodnevni zabavni program, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

0
A- A A+

  NTO je, u saradnji sa ski-centrom Vučje, organizovala događaj, uz besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve, što je naišlo na veliko interesovanje građana.

Aktivnosti na rekreativnoj stazi dužine 1,2 hiljade metara, dvije male staze od po 120 metara i u snowboard parku sa skakaonicama, muzički program za koji su zaduženi DJ Mr Jools i DJ Shar, animacija za najmlađe koje su zabavljali Animatori Montenegro, bili su samo neki od sadržaja u kojima su posjetioci uživali na Vučju“, navodi se u saopštenju.

Posebnu pogodnost predstavljali su brojni popusti za sve goste, a mnogi od njih su kazali da su zadovoljni raznovrsnošću i kvalitetom ponude.

Ovo je treće ovakvo vikend dešavanje koje NTO realizuje u našim ski-centrima, u okviru zimske sezone 2017/2018. i kampanje pod nazivom Sunce, snijeg i more“, rekli su iz NTO-a.

Sezona je počela ski-openingom u ski-centru Kolašin 1450, a prethodnog vikenda organizovan je sličan događaj u ski-centrima Savin kuk i Javorovača na Žabljaku.

Velika posjećenost ski događaja potvrdila je podatke o uspješnosti ove zimske sezone, koja je prema podacima lokalnih turističkih organizacija i ocjenama brojnih ugostitelja jedna od boljih u posljednjih nekoliko godina“, zaključuje se u saopštenju.