Ajzeja i Lebron - nije bilo ljubavi

Autor:

Doskorašnji igrač Klivlenda poverio se najbližima oko sebe i otkrio kako se osećao uz najdominantnijeg igrača današnjice.

Ajzeja i Lebron - nije bilo ljubavi Foto: Guliver/Getty images/Jason Miller

Prošlog leta, Klivlend je sa Ajzejom Tomasom imao planove.

Da bi ga doveli, operativci Kavsa smislili su trejd sa Bostonom, kome su dali nezadovoljnog Kajrija Irvinga i očekivalo se da "Aj-Ti" nastavi da igra dobro i uz Lebrona Džejmsa.

Međutim, to se nije dogodilo.

Tomas je u poslednjim satima "prelaznog roka" u neverovatnom trejdu završio u Los Anđeles Lejkersima, gde će pokušati da se trgne posle dugog perioda oporavka od povrede i svojih loših igara od povratka na teren.

Nekoliko dana posle dolaska u "El-Ej", bivši lider Bostona pričao je ljudima oko sebe kako se zapravo osećao u svlačionici Klivlenda, za koji je odigrao samo 15 utakmica.

Ajzeja Tomas Lejkersi Foto: AP/ Richard W. RodriguezAnalitičar Foks Sportsa, Kris Busard, u sredu je pričao o tome i otkrio nekoliko ekskluzivnih informacija.

"Pričao sam juče sa osobom bliskom Ajzeji i rečeno mi je: 'Ajzeja Tomas apsolutno nema ljubavi za Lebrona. To je istina. Osećao je da ga je Lebron 'spuštao'. A, kada je Ajzeja stigao tamo, zaista su provodili vreme zajedno i bili su u dobrim odnosima. Ipak, nedugo potom to se promenilo", rekao je obavešteni novinar.

Pročitajte šta je Lebron rekao o šestorici igrača Klivlenda koji su otišli iz ekipe.

Tagovi:
Sve vijesti