Ajzeja i Lebron - nije bilo ljubavi

Autor:

Doskorašnji igrač Klivlenda poverio se najbližima oko sebe i otkrio kako se osećao uz najdominantnijeg igrača današnjice.

Prošlog leta, Klivlend je sa Ajzejom Tomasom imao planove.

Da bi ga doveli, operativci Kavsa smislili su trejd sa Bostonom, kome su dali nezadovoljnog Kajrija Irvinga i očekivalo se da "Aj-Ti" nastavi da igra dobro i uz Lebrona Džejmsa.

Međutim, to se nije dogodilo.

Tomas je u poslednjim satima "prelaznog roka" u neverovatnom trejdu završio u Los Anđeles Lejkersima, gde će pokušati da se trgne posle dugog perioda oporavka od povrede i svojih loših igara od povratka na teren.

Nekoliko dana posle dolaska u "El-Ej", bivši lider Bostona pričao je ljudima oko sebe kako se zapravo osećao u svlačionici Klivlenda, za koji je odigrao samo 15 utakmica.Analitičar Foks Sportsa, Kris Busard, u sredu je pričao o tome i otkrio nekoliko ekskluzivnih informacija.

"Pričao sam juče sa osobom bliskom Ajzeji i rečeno mi je: 'Ajzeja Tomas apsolutno nema ljubavi za Lebrona. To je istina. Osećao je da ga je Lebron 'spuštao'. A, kada je Ajzeja stigao tamo, zaista su provodili vreme zajedno i bili su u dobrim odnosima. Ipak, nedugo potom to se promenilo", rekao je obavešteni novinar.

Pročitajte šta je Lebron rekao o šestorici igrača Klivlenda koji su otišli iz ekipe.

Tagovi:
Sve vijesti