Ljubili se 42 minuta, bez prestanka i pred svima!

Autor:

Ivan Maričić i Jovana Jovanović su pobjednici u najljepšem takmičenju na svijetu.

NIje im bilo hladno, mada je u Vrnjačkoj Banji tek nekoliko stepeni iznad nule, a nije im smetalo ni što ih svi gledaju - Ivan Maričić i Jovana Jovanović ljubili su se 42 minuta i osvojili vikend i romantičnu večeru u Vrnjačkoj Banji.

Oni su iz Selevca, malog mjesta kod Smederevske Palanke u Srbiji,  ovo im je prvi put da učestvuju na tradicionalnom takmičenju - Poljubi me - koje se u Vrnjačkoj Banji organizuje povodom Dana zaljubljenih, na Mostu ljubavi.

"Jako smo srećni što smo osvojili ovu nagradu, bilo nam je prelijepo i vjerujem da će naša ljubav trajati vječno, i da ćemo i sledeće godine biti učesnici ovog takmičenja", kaže Jovana, koja očekuje da će se bolje spremiti za sledeću godinu kada namjeravaju da obore rekord u dužni trajanja poljupca.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su bračni par Ljubica i Miljan Prljeta iz Beograda. Najstariji par dolazi iz Kruševca, a to su Svetlana (59) i Pavle Ilić (69) koji su čak 41 godinu u braku.

Najmlađi par ove godine ima po 20 godina, a to su Đurđina Radoičić i Slobodan Ikodinović iz Jošaničke banje, i oni su osvojili velnes i spa dan za dvoje u Vrnjačkoj Banji.

Tagovi:
Sve vijesti