Stereo zvučnici konačno na Galaxy telefonima

Konačno su se sjetili - nema sjajne multimedijalne „mašine“ bez stereo zvučnika.

0
A- A A+

Iz nekog razloga Samsung je izbjegavao stereo zvučnike na svojim vodećim uređajima. Da li je to bilo zbog skučenog prostora? Možda zbog toga da bude mjesta za što veću bateriju? Ili, jer nisu znali kako da ih „uglave“ u kućište? Ne znamo, ali smo čuli, piše se na internetu, da će Galaxy S9 i Galaxy S9+ doći, najzad, sa stereo zvučnicima.

Samsung telefoni Galaxy S i Note serije imaju fantastičan kvalitet zvuka, sa ili bez slušalica, sarađuju sa AKG-om i sa svojim uređajima isporučuju odlične „Tuned by AKG“ sluške, pa je stereo zvuk sasvim očekivan dodatak bio odavno, ali na njega smo morali dugo da čekamo. Izgleda da će taj „stereo post“ konačno da prekinu dva pomenuta telefona, objavio je The Verge, pozivajući se na korejske izvore. Isti izvor naveo je da će Galaxy S9 i Galaxy S9+ imati unaprijeđen set zvučnika sa Dolby Surround zvukom. Jedan zvučnik biće na donjem, a drugi na gornjem dijelu kućišta.

Samsung će Galaxy S9 i Galaxy S9+ predstaviti već 25. februara na prvom ovogodišnjem Unpacked događaju, u Barseloni. Mi ćemo, pogađate, biti u prvom redu, da vam prenesemo sve detalje s premijere!Sve vijesti