Najseksi par Olimpijskih igara (FOTO, VIDEO)

Autor:

Kanadski klizački par Tesa Virtu i Skot Moar oduševio nastupima na Zimskim olimpijskim igrama. "Oni su najseksi priča ovih Igara trebalo bi da se vjenčaju", glase komentari.

Kada su sudije na Zimskim olimpijskim igrama vidjele njihovu probu rekli su im da promjene tačku. "Znate, ovo je ipak previše", rekli su im.

Tesa Virtu i Skot Moar nisu željeli ništa da menjaju. Njihovi nastupi na Zimskim olimpijskim igrama proteklih dana ostavljali su bez daha, a mnogi su bili iznenađeni, očarani onim što su gledali.

Tesa je "visila" na Skotu, obujmila ga nogama oko vrata...

"Kako su seksi!", vikali su dok su ih gledali.

Tesa i Skot nisu zajedno, mada bi mnogi voleli da jesu. Klizaju zajedno još od kad su bili klinci, što možete da vidite na Instagram profilu kanadske klizačice.

"Do we start with the left or right foot?" #Repost @niceiceprincess #tbt

Објава коју дели Tessa Virtue (@tessavirtue17) дана

#tbt #VirtueMoir #XX

Објава коју дели Tessa Virtue (@tessavirtue17) дана
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJEKanađani su na kraju osvojili ekipnu zlatnu medalju u umjetničkom klizanju, potpuno zasluženo. U finalu su pobjedili sa 73 boda, sedam više od drugoplasiranih Rusa.

Ljubitelji klizanja bil su kao omađijani dok su gledali kanadski par. Njihova romantična tačka, ispunjena erotičnošću i seksualnošu, uz pesmu "Mulen Ruž" (Moulin Rouge), "mirisala" je na zlato. Nešto poput britanskog para Džejn Tornvil i Kristofera Dina daleke 1984. godine kada su, plešući na Ravelovu numeru "Bolero", skidali led sarajevske "Zetre" i gledaoce natjerali na ovacije.

POGLEDAJTE TESU I SKOTA

Izvor: YouTube/Toronto Star

"Da, bilo je blisko, tako bih najbolje mogla da opišem naš nastup. Namjerno smo htjeli da unesemo malo seksualnosti i savremenosti. Mi uvijek prenosimo priču, izazivamo međusobne reakcije, muškarac i žena zajedno na ledu, i to je tako romantično. Zapravo, imamo baš 'kul' odnos, odnos prijateljstva koje je vrlo blisko. To nas ispunjava ponosom", objasnila je Tesa tu hemiju na ledu dvoje Kanađana.

Naravno i ova njena izjava naterala je mnoge na komentare tipa:

"Oni su najseksi par ovih Igara", ili "Trebalo bi da se vjenčaju, to je sledeći logičan potez"...

Tagovi:
Sve vijesti