"Zaprosila bih ga, ali to je muški posao"

Autor:

Pevačica i njen izabranik odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Prijovićeva kaže: Šta da čekam više?

0
A- A A+

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović česta su tema srpskih tabloida, a pitanje koje se stalno provlači je "kada će njih dvoje da se venčaju?".

Istina o veridbi i svadbi

Pevačica više nije želela da drži u tajnosti svoje želje i nadanja, već je za "Glossy" rekla da se na poslovnom planu dokazala i da je dala sve od sebe.


"Napravila sam veliki uspeh i zadovoljna sam kako sve ide svojim tokom. Odlučila sam da malo usporim ove godine i posvetim se drugim stvarima, na primer porodici. Zašto ne bih razmišljala o proširenju porodice i venčanju? Šta da čekam više? U tome i jeste poenta života. Ove godine želim to, a i Filip takođe".

Nekima možda deluje da će stati naprasno pred oltar, ali pevačica i sportski menadžer venčanje planiraju već neko vreme.

"Volela bih da se svadba uskoro desi i iščekujem trenutak da me Filip zaprosi. U vezi smo dve godine, divno se slažemo, funkcionišemo, živimo zajedno, pa što ne bismo stupili u brak. Iako biha ga ja zaprosila, znam da on to ne bi voleo. Ipak je to muški posao, da mogu, ja bih njega verila sada!".

Sve vijesti