Dnevni horoskop za 13. 2. 2018.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 13. 2. 2018.

Dnevni horoskop za 13. 2. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan
Danas je moguć priliv novca. Možete dobiti i neki dodatni, honorarni posao. Dan je idealan za ljubavni sastanak.

Bik
Danas ste prilično nježni i osjetljivi. Želite da što više vremena provedete sa bliskim osobama, sa porodicom. Možete posjetiti rodbinu ili prijatelje, ako imate vremena.

Blizanci
Pazite danas da se ne povrijedite, ne uzimajte oštre predmete, čuvajte se u sabraćaju. Ovaj dan je pun tenzije i napetosti. Ako želite nešto novo da započnete na poslu, odložite to za neki drugi dan.Rak
Prijatelji Vam mogu biti od pomoći u vezi sa novcem. Dobar savjet zlata vrijedi i ne odbijajte pomoć dragih osoba. Možete tražiti pozajmicu, ako ste u problemu.

Lav
Imate dosta samopouzdanja i sve ide kako treba na poslu. Nemojte ulaziti u rizične poduhvate, iako ste ubijeđeni da ćete lako sve odraditi. Budite realni i organizujte bolje svoj život.

Djevica
Jako ste umorni i nemate fokus. Potrebna Vam je motivacija za bilo kakav dalje rad. Bilo bi dobro da pored posla nađete više vremena za privatni život, zabavu, druženje.

Vaga
Prijatelji će Vam biti od pomoći ako ste rasijani i ne baš dobrog raspoložena. Oslonite se na druge ljude. Imate podršku partnera i to je ono što je bitno. Preosjetljivi ste danas, moguća prehlada.

Škorpija
Sve Vam ide od ruke i svaki zadatak obavljate savršeno. Kolege Vas cijene zbog profesionalnosti. Iskoristite popodne ili veče da provedete više vremena sa partnerom, ili se osobom koja Vam se dopada, ako ste slobodni.

Strijelac
Sve ide kako treba na poslu. Obaveze ste rasporedili kako treba. Mada, možete ići na neki kraći put. Danas je idealan dan za planiranje, za nove ideje.

Jarac
Danas je dan ljubav. Ako ste imali nesporazume sa partnerom danas je dan da to sredite. Ne zapostavljajte privatni život zbog previše obaveza, koje, uz Vašu sjajnu organizaciju, možete odraditi u roku.

Vodolija
Romantični ste danas. Dobićete više pažnje od partnera, a ako ste slobodni osoba koju dugo znate će izraziti simpatije. Sve što danas zacrtate će bti ostvareno, jer su zvijezde na Vašoj strani ako budete ambiciozni.

Ribe
Imate previše obaveza, a niste orni za rad. Sve što ste odlagali sada je stiglo na red. Nećete moći da se odmarate ili da se posvetite porodici i to će Vas frustrirati tokom cijelog dana.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti