Masovno stradaju od tiganja, ali im vredi! (VIDEO)

Pogledajte koji tipovi igrača postoje u jednoj od najpopularnijih igara današnjice i šta još, osim borbe do istrebljenja, PlayerUnknown's Battlegrounds igra nudi.

Masovno stradaju od tiganja, ali im vredi! (VIDEO) Foto: Promo/Bluehole

Nakon ogromne količine pilećih večera i stradanja od tiganja, PUBG svoju bazu fanova inspiriše i za nešto više od puke borbe do poslednjeg preživelog.

Jedan od fanova popularne PUBG igre, Soni Evans, je nezgrapni replay sistem, koji pre svega služi za pronalaženje varalica, iskoristio kako bi napravio dokumentarac u maniru onih sa National Geographic kanala, nazvan The Wastelands: A Playerunknown’s Battlegrounds Cinematic.

13 miliona PUBG igrača stradalo od tiganja (FOTO)

Video je ispraćen glasom naratora, koji nam na mapi Miramar prikazuje različite tipove igrača i njihovo ponašanje, poput nubova, kao i o izazovima i opasnostima koje vrebaju u bespuću igre.

Soni Evans je u razgovoru za PCGamer, prenosi Play!Zine, izjavio kako replay sistem PUBG-a nije napredan i prilagođen poput Rockstar Editor-a i zbog toga dosta ograničava igrače, koji inače mogu da napravi „milion zanimljivih i urnebesnih stvari“.

Pogledajte dokumentarac i javite nam svoje mišljenje!

Izvor: Sonny Evans

Sve vijesti